Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кисельов не згоден із обвинуваченнями "Батьківщини"

П'ятниця, 20 січня 2012, 16:42

Телеведучий Євген Кисельов вважає провокаційною заяву прес-служби "Батьківщини" про відмову представникам опозиції брати участь у його ток-шоу.

Про це він заявив ІА "Інтерфакс-Україна".

"Я, відверто кажучи, не можу зрозуміти хто і, головне, навіщо в прес-службі "Батьківщини" наполегливо вже не перший раз намагається зіпсувати відносини з моєю програмою і зі мною особисто, поширюючи нерозумні, провокаційні і, по суті, непрофесійні заяви", - сказав Кисельов.

За словами телеведучого, тема передачі була змінена у зв'язку зі змінами, які відбулися на поточному тижні в країні, що мають важливе стратегічне значення.

"Я запрошую до програми ньюсмейкерів, щоб отримати інтерв'ю новопризначеного міністра або головного щодо переговорів по газу, який щойно повернувся з Москви з чергового раунду найважливіших для долі країни переговорів", - підкреслив Кисельов.

Він також висловив здивування щодо позиції "Батьківщини", яка заздалегідь впевнена в упередженості ток-шоу.

"Давати оцінки програмі, яка ще не вийшла в ефір, - це нагадує мені радянське "я цю книжку не читав, але засуджую". Мені більше нічого додати", - резюмував телеведучий.

Як відомо, у п'ятницю "Батьківщина" поширила заяву, що представникам опозиції відмовили в участі у п'ятничному ток-шоу "Велика політика з Євгеном Кисельовим".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування