Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влада лише говорить про лікарів для Тимошенко - Власенко

П'ятниця, 20 січня 2012, 20:29

Захисник екс-прем'єра Сергій Власенко заявляє, що влада, незважаючи на свої заяви, досі не допускає незалежних лікарів до обстеження стану здоров'я Юлії Тимошенко.

Про це він повідомив у п’ятницю журналістам у Харкові.

"Пшонка визнає необхідність залучення незалежних лікарів, але при цьому прокуратура говорить про те, що ті слідчі дії, які проводяться з лежачою людиною, є нормальною практикою. Це якась алогічність в його діях", - цитує Власенка офіційний сайт Тимошенко.

При цьому захисник нагадав, що у Верховній Раді, під час свого призначення на посаду генпрокурора, Віктор Пшонка присягнув президенту Віктору Януковичу "на вірність".

"Він (Пшонка) хоче виглядати демократом, то хай зробить спробу ним бути хоча б у дрібних питаннях. Я розумію, що пан Пшонка дуже добре пам’ятає свою клятву, яку він дав президенту Януковичу. Він сказав дослівне таке: "я - член команди президента і буду виконувати всі його вказівки". Ось він і виконує", - заявив Власенко.

"У справі Тимошенко вони виконують ті вказівки", - підкреслив він.

За словами захисника, якщо б генпрокурор був щирим у своїх заявах, то він мав би ретельно здійснити прокурорський нагляд у справі Тимошенко щодо законності дій.

Як відомо, у середу в Генпрокуратурі і Державній пенітенціарній службі заявили, що готові сприяти організації роботи спільної медичної групи для проведення незалежного обстеження Тимошенко.

Раніше влада Канади запропонувала допустити своїх медпрацівників до лікування Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: