Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал" пропонує Данилюку розплатитися за наклеп справами

Понеділок, 23 січня 2012, 11:37

Депутат від Партії регіонів Ігор Шкіря заявляє, що інформація про "факт підкупу виборців" на його користь є "відверто брехливою".

Так він прокоментував поширену рухом "Спільна справа" інформацію про те, що нібито "днями в місті Дніпродзержинську Донецької області в приміщенні міськвиконкому була організована зустріч із ліквідаторами аварії на ЧАЕС".

"Розповсюджена й опублікована інформація зовсім не відповідає дійсності", - відзначає Шкіря.

Так, у прес-службі відзначили, що захід, про який йдеться, відбувся не "днями", а ще 14 грудня 2011 року в День вшановування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. І був він в Дзержинську Донецької області, а не Дніпродзержинську, розташованому в Дніпропетровській області.

Організатором урочистих зборів виступила Дзержинська міська рада, відповідно, захід проводився в залі засідань міськради, - сказано в повідомленні.

"Перекручування змісту й подача свідомо неправдивої інформації з боку "Спільної справи" і її лідера Олександра Данилюка є спланованою, усвідомленою провокацією з метою додаткового притягнення до себе уваги будь-якими способами, аж до відвертої брехні", - уважає Шкіря.

Він також підкреслив, що "почав свою меценатську діяльність будучи бізнесменом ще задовго до приходу в парламент" і працює в цьому напрямку понад 20 років.

Шкіря зазначив, що не можна плутати "підкуп виборців" і благодійну роботу, допомогу землякам.

"Є конкретна пропозиція: від писанини й наклепу перейти до конкретних справ. Тому я запрошую пана Данилюка взяти участь в 25-річчі Дзержинської міської ради ветеранів, самому придбати й вручити подарунки ветеранам-дзержинцям", - заявив він.

"Зробивши перший крок на шляху добра, другий йому буде зробити легше, та й часу на поширення наклепу й брехні буде поменше", - резюмував Шкіря.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування