Азаров образився на демарш афганців

Середа, 15 лютого 2012, 16:56

Прем'єр Микола Азаров обурився ранковим демаршем афганців.

Про це він заявив у вівторок в ході зустрічі з представниками сімей загиблих воїнів-інтернаціоналістів, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.
 
"От сьогодні ми покладали з ним вінки", - сказав Азаров і кивнув у бік глави української спілки ветеранів Афганістану Сергія Червонописького, який сидів поруч і раніше розкритикував акцію організації ветеранів Афганістану "Ніхто крім нас".

"Хтось там якісь демарші влаштовував... Це що, правильно? Вони кому демарш влаштовували? Кому?", - сказав Азаров.

Як відомо, у вівторок під час покладання квітів до пам'ятника воїнам-афганцям у Києві з нагоди річниці виведення військ з Афганістану ветерани-афганці демонстративно обернулися спиною до президента Віктора Януковича, який прибув для покладання квітів.

Крім того, Азаров розповів афганцям про те, що чорнобильці насправді не голодували.

Він, реагуючи на прохання представниці сімей загиблих воїнів-афганців провести ревізію учасників бойових дій і видати нові посвідчення тим, хто дійсно брав в них участь, сказав, що уряду відомо про існування проблеми липових посвідчень.

"Пам'ятаєте, тут чорнобильці голодували? Правда, ніхто не голодував, вони там нормально сиділи", - сказав він.

Азаров зазначив, що коли стали перевіряти посвідчення у чорнобильців, які протестували, частина з них виявилася липовими.

"Приклади такого цинізму в нашому суспільстві є... Купують за гроші посвідчення афганців і так далі, а це, по суті, злодійство", - додав прем'єр.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування