У БЮТі не збираються надавати Рибакову квитанції

Середа, 15 лютого 2012, 20:31

Про витрату коштів, отриманих депутатом від БЮТ Романом Забзалюком за перехід до групи "Реформи заради майбутнього", буде відзвітовано.

Про це заявив депутат від БЮТ Сергій Власенко в ефірі 5 каналу.

Відповідаючи на питання, куди ділися 500 тисяч доларів переданих Забзалюку, він зазначив: "Це питання не до мене. Я не маю стосунку до цих грошей".

"Переконаний, що БЮТ зробить це (покаже, куди пішли кошти) абсолютно публічно, прозоро, на відміну від пана Рибакова. Але єдине, що йому квитанції ніхто не дасть", - сказав Власенко.

Як відомо, 23 грудня 2011 року Забзалюк вийшов зі складу фракції "БЮТ-Батьківщина", а 10 січня увійшов до складу депутатської групи "Реформи заради майбутнього".

8 лютого Забзалюк заявив, що його вихід з фракції "БЮТ-Батьківщина" був підпорядкований головній меті - провести розслідування планів провладної більшості та їх мотивів щодо утворення "тушкової метастази у Верховній Раді".

Депутат оприлюднив аудіозаписи, на яких чутно голоси, схожі на Забзалюка і лідера групи "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова. В ході розмови Забзалюку запропонували гроші за його перехід і діяльність проти "Батьківщини".

У понеділок Рибаков заявив, що вимагає надати рахунки, квитанції та інші документи, які підтверджують, що гроші поступили на потреби дитячих будинків та лікарень, як обіцяють в БЮТі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News