Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк вирішив змінити імідж?

Четвер, 2 лютого 2012, 08:32

Лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк найняв для створення нового іміджу собі й своій партії нового політтехнолога - сербського американця Марко Івковича.

Про це пише газета Сегодня.

У "Фронті змін" інформацію непрямо підтвердили:

"Фронт змін" співробітничає в рамках проекту "Консорціум по зміцненню виборчого й політичного процесу" з NDI, IRI, IFES. А також з іншими міжнародними інститутами, зокрема, Фондом Фрідріха Науманна за Свободу й фондом Конрада Аденауера", - відповіли в прес-службі "Фронту змін".

"NDI, IRI, IFES, які мають непартійний статус, працюють із багатьма партіями в Україні. Зокрема, співробітники інституту організовували кілька семінарів для депутатів місцевих рад від "Фронту змін" з метою підвищення їхніх навичок роботи в органах місцевого самоврядування", - відзначили в прес-службі.

"Сьогодні готується 2-й форум молодих лідерів "Фронту змін". У якості одного з доповідачів можлива участь постійного співробітника NDI, фахівця з розвитку громадянського суспільства Марко Івковича", - додали у Фронті змін.

У той же час один з українських політтехнологів сказав прямо: "Івкович уже працює й допущений до всієї закритої інформації "Фронту змін". За кілька місяців побачимо результат".

Марко Івкович - громадянин Сербії, нерядовий співробітник Національного демократичного інституту США, що спонсорується Демпартією.

Івкович став відомим як організатор сербської організації "Відсіч" - серця "бульдозерної революції" 2000 року. Потім були грузинська "Кмара" і українська "Пора", а кілька років тому він намагався організувати щось подібне в Росії - але був висланий і одержав статус нев'їзного.

Востаннє сліди Івковича побачили в Киргизії у 2010 році, коли там був скинутий президент Бакієв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування