Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Проти працівників колонії порушили справу за недозволене

Понеділок, 20 лютого 2012, 16:35

Прокуратура порушила кримінальну справу стосовно службових осіб Бердянської виправної колонії №77 за фактом перевищення ними службових повноважень та порушення вимог законодавства про працю.

Справу порушено 18 лютого за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.365, ч.1 ст.172 Кримінального кодексу України, повідомляє сайт прокуратури Запорізької області.

Провадження досудового слідства у справі проводить Бердянська міжрайонна прокуратура.

Як відомо, засоби масової інформації повідомляли про масову відмову засуджених у Бердянській виправній колонії від вживання їжі.

"Свої дії засуджені пояснили допущенням адміністрацією установи порушень їх прав на належні порядок і умови тримання", - нагадує обласна прокуратура.

"У зв’язку з встановленням випадку протиправного застосування працівниками виправної колонії до одного із засуджених недозволених заходів впливу за наслідками дослідчої перевірки", бердянський міжрайонний прокурор порушив вказану справу стосовно службових осіб Бердянської колонії.

Перевірка у колонії триває, здійснюються всі передбачені законом заходи для всебічного, повного і об’єктивного дослідження обставин справи. Хід розслідування контролю прокуратура області, зазначає прес-служба.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування