Готель біля "Олімпійського" продадуть. Партнеру Ахметова?

Середа, 22 лютого 2012, 11:52

Фонд державного майна України оголосив конкурс із продажу державного підприємства "Готель "Спорт" біля НСК "Олімпійський".

Про це повідомляє офіційне видання ФДМ "Відомості приватизації" від 22 лютого, повідомляє УНІАН

Відповідно до повідомлення, початкова вартість пакета акцій складає 66 млн. 324 тис. грн. (у тому числі ПДВ - 11 млн. 54 тис. грн.).

Відповідно до конкурсних умов, покупець має провести реконструкцію будинку готелю з метою одержання рівня "три зірки" на загальну суму інвестицій у розмірі 153 млн. 500 тис. грн., включаючи ПДВ.

Конкурс із продажу акцій "Готелю "Спорт" відбудеться 23 березня ц.р.

Як відомо, 19 жовтня 2011 на конкурсі Нацагентства з Євро-2012 з залучення інвестора для реконструкції готелю Спорт перемогло ТОВ "Юджин", яке контролюється "Смарт-холдингом" Вадима Новинського.

21 листопада 2011 Кабмін видав розпорядження, згідно з яким договір про спільну діяльність між держпідприємством готель "Спорт" і ТОВ "Юджин" має містити умову, що земельна ділянка, на якій здійснюється реконструкція, перебуває у постійному користуванні держпідприємства.

Також, згідно з документом, вклад держпідприємства у спільну діяльність та його частка в результаті такої діяльності повинні становити не менш як 50%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування