Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин про Верховну Раду: Не можна позбавляти людей видовища

Четвер, 23 лютого 2012, 10:57

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявляє, що проекти постанов щодо резолюціє ПАРЄ, голосування яких домагається опозиція, мають розглянути фракції.

Про це він заявив, реагуючи на чергову заяву БЮТ і НУНС, оголошену Сергієм Соболєвим після перерви.

Він повідомив, що під час погоджувальної ради були пропозиції розглянути це питання на вечірньому засіданні.

"Я пропонував розглянути його завтра після години запитань до уряду, тим більше, що передбачено півгодини буде на ці питання відповідати міністр закордонних справ. Hазом з тим жодного рішення на погоджувальній раді прийнято не було", - сказав він.

"Мотивація представників фракції, які не підтримують цю пропозицію, полягає в тому, що треба ознайомитись з цим документом, обговорити його на рівні фракцій щодо підтримки чи не підтримки одного з запропонованих проектів", - повідомив він.

"Тому я просив би керівників фракцій ознайомитися з відповідним проектом, щодо яких вчора комітет прийняв відповідні рішення і висловити своє бачення щодо того, коли ми будемо розглядати це питання", - додав Литвин.

Перед цим Соболєв знову виголосив вимогу розглянути проект постанови, яка передбачає план дій щодо виконання резолюції ПАРЄ.

***

Також Литвин відреагував на заяву Соболєва про те, що обговорюється питання про припинення трансляції Верховної Ради.

"Шановні колеги, моя позиція така: не можна позбавляти людей видовища. Жодні пропозиції, які там є  на рівні розмов, я попросив би на рівні пліток і розмов не переносити офіційні повідомлення. Будь-яке рішення буде прийматись Верховною радою", - зазначив він. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування