У Раді виконання резолюціє ПАРЄ можуть розглянути вже цього тижня

Понеділок, 12 березня 2012, 10:54

У фракції БЮТ черговий раз наполягають на невідкладному розгляді постанови про виконання рекомендації ПАРЄ.

Про це заявив на погоджувальній раді в понеділок лідер фракції Андрій Кожем'якін.

Він нагадав, що фракція вже неодноразово намагалася поставити це питання на розгляд так само як і проект закону стосовно декриміналізації деяких статей Кримінального Кодексу.

За словами Кожем'якіна, опозиція не розуміє чому це питання гальмується більшістю і хотіла спитати про це ж у президента Віктора Януковича, "однак, нажаль, на сьогодні депутати не отримали відповіді Віктора Федоровича стосовно зустрічі з опозицією".

У свою чергу спікер Литвин зазначив, що "Верховна рада нарешті дозріла до того, щоб розглянути це питання (виконання резолюції ПАРЄ - УП)".

Він також додав, що Партія регіонів підтвердила наміри проголосувати за внесення цього питання до порядку денного у поточну середу.

Литвин також доручив витребувати з Генпрокуратури матеріали стосовно порушеної кримінальної справи проти депутата Андрія Павловського та двох його помічників.

Як відомо, влада порушила кримінальну справу проти керівника Шевченківської районної партійної організації "Батьківщини" міста Києва Павла Ониськовича та народного депутата Андрія Павловського.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування