У Януковича вже розповіли, чого очікують від Порошенка

Понеділок, 12 березня 2012, 12:33

Перший заступник глави адміністрації президента Ірина Акімова запевняє, що новий міністр економіки, яким може стати Петро Порошенко, не ініціюватиме революції у відомстві.

Про це вона сказала в понеділок на прес-конференції, відповідаючи на запитання, чи вирішене питання про призначення міністром економіки Порошенка й чи плануються в уряді якісь структурні зміни у зв'язку із цим, передає Ліга.

"Ви знаєте думку президента, яку він озвучив, про те, що Петро Порошенко є гарною кандидатурою на цю посаду. Коли відбудеться призначення, ви перші про це дізнаєтесь, побачивши на сайті президента відповідний указ", - сказала вона.

"Що стосується структурних перебудов, то коли приходить нова фігура міністра, то, природно, кожна людина по-новому дивиться, як ефективно організувати роботу міністерства", - сказала Акімова.

"Щодо якихось революційних структурних перебудов, можна сказати із упевненістю, що їх не відбудеться, тому що функціонал Мінекономіки був істотно змінений у ході адміністративної реформи", - додала вона.

"Але продовження в рамках обраного шляху й зміна функціоналів усередині міністерства, передача тих або інших функцій між структурними підрозділами, або скорочення окремих, які на сьогоднішній день уже не є обов'язковими - от це робота міністра", - сказала вона.

"І я думаю, що міністр, що входить на посаду, відразу готовий внести якісь пропозиції, як налагодити роботу краще", - додала Акімова.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування