Причетних до зникнення харківського журналіста шукають у Росії

Середа, 14 березня 2012, 16:20

Міліція передасть до суду справу про вбивство фотографа Віталія Розвадовського вже у квітні поточного року.

Про це повідомив начальник головного слідчого управління МВС Василь Фаринник, відповідаючи у середу на питання журналістів.

За його словами, прийнято рішення спрямувати головного обвинуваченого у справі на додаткове експертне обстеження після проведення судово-психіатричної експертизи.

"Зараз він знаходиться на стаціонарному експертному обстеженні, по завершенню якого в квітні планується спрямувати справу до суду", - сказав Фаринник.

Він нагадав, що до відповідальності за цією справою притягується кілька осіб.

"Один з них, Полушкін, затриманий і заарештований, двох інших суд звільнив у процесі досудового слідства. Один із них, Корольов, не затримувався", - додав заступник голови МВС.

Коментуючи зникнення харківського журналіста Василя Климентьєва, Фаринник зазначив, що ця справа і досі вважається не розкритою.

"Підозрюваних у нас немає, є особи, які на сьогоднішній день знаходяться в розшуку по інших кримінальних справах. І ці особи цікавлять нас, оскільки вони можуть бути причетними до скоєння злочину відносно Климентьєва", - сказав Фаринник.

Він нагадав, що вказані особи, за даними МВС, знаходяться за межами України, "але робота по них ведеться разом з прикордонною службою Російської Федерації".

"Лише після того, як здобуті дані дозволять нам дійсно сказати про їхню причетність до цього злочину, вони заочно будуть оголошені у розшук по справі Климентьєва із пред’явленням звинувачення", - сказав Фаринник.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування