Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров раптом довідався, що бензин неякісний

Четвер, 15 березня 2012, 15:56

Уряд періодично займається питаннями захисту якості продукції.

Про це заявив у четвер прем'єр-міністр Микола Азаров на зустрічі з представниками громадських організацій і експертами з питань захисту прав споживачів.

"З одного боку - ведеться робота на зниження регуляторного тиску на підприємців, зменшення перевірок. З іншого боку - ця дерегулятивна робота не повинна призвести до того, щоб якість товарів погіршилася. Ми повинні знайти тонку межу, щоб зниження контролю не призвело до безконтрольності і безвідповідальності", - сказав Азаров, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

За словами прем'єра, за минулий рік було перевірено 3,5 тис. тонн продовольчих товарів, 35% продукції було знято з реалізації.

"Чи можна сказати, що ми за цей час серйозно просунулися в цьому напрямку? Звичайно, ні. Поки зроблені тільки перші кроки. Великі претензії в наших споживачів до якості нафтопродуктів. Усі, хто зіштовхувався з цією сферою, говорять про те, що на наших заправках можна заправитися неякісним бензином. І зараз в уряді розглядається питання, наприклад, зміни технічних умов", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування