В Обухові перемогу віддають "регіоналу"

Понеділок, 19 березня 2012, 07:28

На виборах мера Обухова переміг представник Партії регіонів Олександр Левченко за даними паралельного підрахунку голосів Комітету виборців України.

Згідно із підрахунками, за Левченка проголосували 38,6% виборців, передає Інтерфаксіз посиланням на голову правління КВУ Олександра Черненка.

За кандидата відвід партії УДАР Анатолія Шафаренка проголосували 21,8%, кандидата від  Батьківщини Ганну Старикову  - 17,7%.

Явка виборців склала близько 40,5%, у списки для голосування було внесено 28,6 тис виборців, вибори проводилися на 15 виборчих дільницях.

За словами Черненка, паралельний підрахунок голосів КВУ був проведений на підставі даних копій протоколів всіх 15-ти дільничних виборчих комісій, тому офіційні результати голосування практично не повинні відрізнятися від даних КВУ.

За даними комітету, істотних порушень при підрахунку голосів у виборчих комісій не було, хоча мали місце деякі ускладнення у зв'язку із присутністю при підрахунку голосів народних депутатів.

У той же час опозиція заявляла про грубі порушення під час голосування.

Також про лідерство Левченка кажуть результати екзит-полу, проведеного інформаційно-аналітичною групою "Центр".

За їхніми даними,  за Левченка проголосували 35,6% виборців. На другому місці Ганна Старикова (23,5%). Третє місце в представника партії "Удар" Анатолія Шафаренка (22,0%).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування