Богословській дадуть шанс ще раз розповісти про Тимошенко і ЄЕСУ

Понеділок, 19 березня 2012, 10:25

Партія регіонів закликає внести до порядку денного зміни до закону про статус народного депутата щодо скасування недоторканості.

Про це заявив лідер фракції ПР Олександр Єфремов на погоджувальній раді в понеділок.

За його словами, Партія регіонів і минулого тижня наполягала на внесенні цього проекту на розгляд, однак це зроблено не було, і "у порядку денному  на цей тиждень його також не видно".

Крім того, він попросив перенести на поточний вівторок звіт комісії Інни Богословської щодо газових контрактів Тимошенко, оскільки минулої п'ятниці цей звіт було зірвано.

"Я вважаю, що у такій ситуації має бути слово проти слова, а не тільки чоловіки, які зривають брифінг, що більше схоже на хуліганство, ніж на злагоджені дії опозиції", - сказав він.

У відповідь на це спікер Володимир Литвин погодився на звіт у вівторок, якщо фракції не матимуть заперечень.

Щодо питання недоторканності спікер висловив думку, що "для того, щоб вносити цей проект, треба мати 100% гарантію, що він буде проголосований".

"Тому прошу кожну фракцію визначитися і публічно заявити про свою позицію, щоб ми не влаштовували протистояння у сесійній залі",  - сказав він.

У свою чергу лідер фракції БЮТ Андрій Кожем'якін, коментуючи питання звіту комісії Богословської, нагадав, що керівництво ВР свого часу не дало можливості прозвітувати комісії В'ячеслава Кириленка щодо подій 24 серпня 2011 року, "посилаючись на норму регламенту щодо завершення терміну діяльності комісії".

На переконання Кожем'якіна, так само можна вчинити і цього разу

"Ми вже отримали звіт в письмовому вигляді. І крапка", - сказав він.

 

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування