Суд вирішив не закривати справу Авакова

Вівторок, 20 березня 2012, 15:01

Суд відхилив позов захисту екс-губернатора Харківської області Арсена Авакова про скасування рішення прокуратури Харківської області про порушення кримінальної справи. 

Про це повідомив журналістам начальник управління нагляду над дотриманням законів спец підрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю й корупцією прокуратури Харківської області Олександр Бабиков. 

Таке рішення прийняв Червонозаводський районний суд Харкова. 

"Суд дійшов висновку, що справа порушена законно", - сказав він, повідомляють Українські новини

Адвокат Авакова Юрій Вишневецький заявив журналістам, що має намір подавати апеляцію на це рішення суду, тому що вважає його незаконним. 

Як відомо, Апеляційний суд Харківської області 6 лютого відмовив адвокатові Авакова Юрію Вишневецькому в задоволенні апеляції на постанову Червонозаводського райсуду Харкова про обрання запобіжного заходу щодо підзахисного у вигляді тримання під вартою. 

31 січня прокуратура Харківської області оголосила Авакова в міжнародний розшук. 

6 січня прокуратура порушила справу за фактом незаконного відчуження в 2009 році 55 га землі посадовими особами Харківської обладміністрації й головного управління Державного комітету із земельних ресурсів в області, а 26 січня - справу проти Авакова за підозрою в тих самих діях. 

Обидві справи розслідуються однією слідчою групою в одному провадженні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування