Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Банковій кажуть, що не забороняли журналісту ходити до Януковича

П'ятниця, 23 березня 2012, 12:06

Жодних вимог від Управління державної охорони та Служби безпеки президента щодо недопуску запорізького журналіста Юрія Гудименка на зустріч із Віктором Януковичем не було.

Про це заявила прес-секретар президента Дарія Чепак "Телекритиці", коментуючи заяву журналіста про те, що його не пустили на зустріч з Януковичем через судимість.

"Журналіст, про якого ви згадуєте, сьогодні в Запоріжжі на подіях за участі президента України присутнім не був. У випадку присутності цього журналіста на заходах він мав би можливість працювати так само, як і всі решта журналістів", - сказала Чепак.

Вона додала, що "прес-служба та служба безпеки президента України працюють на принципах відкритості та прозорості, а також партнерської співпраці з представниками мас-медіа".

Як відомо, запорізький кореспондент Юрій Гудименк заявив, що його намагались не допустити на зустріч із президентом через наявність у нього судимості.

За його словами, спершу про такі вимоги повідомив керівник управління преси та інформації Запорізької облдержадміністрації Олександр Коваленко, а згодом Гудименко отримав термінову повістку до міліції для "профілактичної бесіди".

У результаті цього журналіст не зміг потрапити на зустріч з Януковичем.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: