Міліція запевняє, що відео-зізнання ґвалтівника оприлюднила законно

П'ятниця, 23 березня 2012, 20:48

Відео із записом допиту одного зі звинувачуваних у згвалтуванні Оксани Макар - Євгена Краснощока - потрапило у засоби масової інформації на цілком законних підставах.

Про це заявив начальник УМВС у Миколаївській області Валентин Парсенюк, повідомляє Укрінформ.

"Відео з записом розмови підозрюваного, де йдеться про вчинену над Макар наругу, через сектор зв'язків з громадськістю УМВС ми передали на центральний FTР-сервер. Це зроблено на законних підставах, як того від нас вимагає закон про публічний доступ до інформації", - заявив він.

"З цього сервера беруть інформацію наші спеціалізовані міліцейські програми - "Свідок", "Магнолія ТВ" та інші. Спеціально центральним каналам телебачення чи інтернет-виданням це ніхто не передавав", - сказав Парсенюк.

Він також зазначив, що нині слідчі прокуратури міста Миколаєва намагаються з'ясувати, чому цей запис пройшов по деяких каналах з порушенням процедури: обличчя підозрюваного мало бути закритим, оскільки суд ще не встановив його провину. Про результати перевірки буде повідомлено пізніше.

Як відомо, 18-річну Оксану Макар у ніч з 9 на 10 березня згвалтували і намагалися спалити живцем троє молодиків у Миколаєві. Дівчина вижила, проте сильно постраждала.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...