"Регіонал" вирішив, що Порошенко допоможе уникнути дефолту

Субота, 24 березня 2012, 12:30

Призначення Петра Порошенка на посаду міністра економічного розвитку і торгівлі - ще один крок до того, щоб виключити ймовірність дефолту в Україні.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Віталій Заблоцький в ефірі 5 каналу, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Чутки про неминучий дефолт, або крах економіки - вони занадто перебільшені. Україна - це країна з великою економікою, з великим потенціалом, і ось це призначення, про яке ми сьогодні говоримо - це зайвий крок до того, щоб виключити ось ці негативні прогнози", - сказав Заблоцький, коментуючи призначення Порошенка.

У той же час, інший депутат від Партії регіонів Олексій Плотніков вважає призначення Порошенка позитивним кроком.

"Це позитивний крок, тому що, по-перше - це вибір президента, по-друге - це свідомий вибір Петра Порошенка, який має досвід роботи і в державній владі, і в бізнесі", - зазначив він.

Разом з тим, нардеп від НУНС Микола Катеринчук вважає призначення Порошенка міністром вдалим для опозиції.

"Мені здається, що для опозиції - це вдале призначення... Я впевнений, що наші напрацювання як опозиції, які не голосуються і не сприймаються Партією регіонів, зараз будуть опрацьовані разом з Порошенком", - сказав Катеринчук.

Інший депутат від НУНС Ксенія Ляпіна привітала команду президента з тим, що до неї приєднався Порошенко, однак вона вважає, що на посту міністра економічного розвитку і торгівлі в Кабміні Миколи Азарова він навряд чи зможе реалізувати свої задуми.

Як повідомлялося, 23 березня президент Віктор Янукович призначив Порошенка главою МЕРТ. Сам бізнесмен, власник Укрпромінвесту та 5 каналу пояснив рішення необхідністю рятувати країну від загроз в економіці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування