На відміну від Авакова, зятя Черновецького ГПУ знайти не може

Вівторок, 10 квітня 2012, 12:00

Генпрокуратура вже рік не може знайти зятя Черновецького В'ячеслава Супруненка.

Про це у своєму матеріалі нагадує газета "Дело".

11 квітня 2011 року Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти депутата Київської міської ради В'ячеслава Супруненка і лідера фракції Блоку Черновецького Дениса Комарницького за здійснення ними розбійного нападу.

А вже через кілька днів, 15 квітня, генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що його відомство оголосило в розшук зятя Леоніда Черновецького В'ячеслава Супруненка, у тому числі по лінії Інтерполу.

Однак на сайті Інтерполу прізвище Супруненка так і не з'явилося. В Інтерполі запевняють, що існує закрита база, доступ у яку є тільки для правоохоронців.

Знайти колишнього зятя мера Києва "за гарячими слідами" правоохоронці чомусь не змогли. Але наприкінці травня минулого року джерело в Київраді повідомило, що В'ячеслав Супруненко був затриманий правоохоронцями в Італії.

Нібито Супруненко розплачувався кредитною карткою в елітному міланському бутіку, і оскільки дані кредитки були передані в Інтерпол, її моментально засікли і заблокували. Але пізніше прес-секретар Генпрокуратури Юрій Бойченко спростував цю інформацію: "Інтерпол Італії на запит Генпрокуратури не підтвердив цієї інформації".

Пізніше "Фокус" повідомляв, що Супруненко знаходиться на Кіпрі. Джерело в СБУ повідомило, що слідчі вже направили в кіпрське відділення міжнародної поліції запит із проханням провести оперативно-розшукові заходи щодо Супруненка.

Як написала в березні 2012 р. газета "Сегодня", у кулуарах Київради у відкриту говорять, що Супруненко спокійно собі живе в Греції і готується до виборів. До нового року його бачили в Індії. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News