Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" божаться, що в "роздутому" бюджеті все продумано

П'ятниця, 13 квітня 2012, 21:19

Зміни, які були внесені у четвер до Державного бюджету на 2012 рік, економічно обґрунтовані.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов, якого цитує прес-служба Партії регіонів.

Парламентарій повідомив, що, за розрахунками перевиконання доходів до бюджету за 1 квартал 2012 року, йде перевиконання надходжень до доходної частини бюджету.

"За моїми оцінками, розраховуємо отримати доходів на додану вартість від ПДВ з імпорту до 15 мільярдів гривень", - розповів він.

"Якщо говорити про інші джерела, ми бачимо, що збільшився податок на прибуток прибутково працюючих підприємств, і ми бачимо, що до кінця року сума перевиконання доходів зі стягнення доходів на прибуток прибутково працюючих підприємств становитиме на рівні 3,6 мільярди гривень", - додав Лук'янов.

"Водночас має зрости податок на додану вартість на 2,6 мільярдів гривень. Також ми бачимо, що додатково доходи від державних послуг становитимуть 1,8 мільярди гривень, також очікується 6,5 мільярда гривень додаткових надходжень від договорів про розподіл продукції з іноземними компаніями, які працюють на території Україні", - зауважив він.

Таким чином, за словами депутата, якщо додати тільки ці статті, які пов'язані з економічною активністю, то вже виходить близько 28-30 мільярдів гривень.

"Якщо ми ще візьмемо доходи спецфонду, то ми очікуємо отримати там до 5 мільярдів гривень. Отже, всі цифри, закладені в бюджет, носять економічно обґрунтований характер", - резюмував регіонал.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування