Азаров: суспільство відроджується, як природа після зими

Неділя, 15 квітня 2012, 10:50

Українське суспільство відроджується після кризи, як природа після зимового сну.

Про це йдеться у привітанні прем'єра Миколи Азарова з нагоди Великодня, розміщеному на сайті уряду.

"Як природа оживає після зимового сну, так і наше суспільство відроджується після кризи. Ваші терпіння та розум, щоденна кропітка праця поступово змінюють нашу країну. Я вірю, що ми твердо стали на шлях, який веде до покращення добробуту кожної української родини", - сказав Азаров.

Він зазначив, що завдяки спільній роботі досягнуто позитивних результатів, що дають змогу підвищувати стандарти життя кожного українця.

"Розумію, що відбувається це не так швидко, як хотілося б. Але ж нам ніхто нічого не дарує. Все робиться власними силами. Тому сил, терпіння і цілеспрямованості всім нам потрібно багато. І віри, тому що без неї великі справи не здійснюються", - сказав прем’єр.

Водночас президент Віктор Янукович побажав українцям терпіння та віри у власні сили.

"У цей день ми спільно молимо Бога наповнити наші серця світлом та радістю. Ми просимо Всевишнього захистити Україну та дарувати щастя та впевненість у майбутньому", - цитує президента офіційний сайт.

Разом з тим, екс-прем'єр Юлія Тимошенко у своєму привітанні зазначила, що Великдень – це свято перемоги життя над смертю, свободи над рабством, добра над злом.

"Нехай сьогодні не все справедливо, нас оточують проблеми та печалі, але завжди треба знати та вірити, що всі труднощі та негаразди – це тимчасові явища. Завдяки Божій милості, Його Волі та Любові ми обов‘язково побудуємо таке життя, якого варті", - цитує Тимошенко її сайт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування