Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов не розуміє, що йому інкримінує Генпрокуратура

Вівторок, 17 квітня 2012, 15:22

Першого заступника лідера партії "Батьківщина" Олександра Турчинова не викликали на допити за обвинуваченням у нібито незаконній діяльності на посаді глави СБУ.

Про це повідомив сам Турчинов у вівторок, відповідаючи на питання журналістів.

"Ні, на допити мене ще не викликали, і взагалі мені важко зрозуміти, що мені інкримінують", - зазначив політик.

Він нагадав, що особисто не займався розподілом квартир. Натомість, за його словами, сама СБУ розподіляла квартири згідно з законодавством.

Крім того, Турчинов нагадав, що журналіст Станіслав Рачинський, який отримав квартиру, на той час працював начальником інформаційного департаменту СБУ, "є ветераном військових дій та має складні сімейні обставини".

"Тому я ще раз хочу сказати, що я не порушував закон, і розцінюю відповідні звинувачення, як продовження переслідування опозиційних діячів", - зазначив він.

Як повідомлялося, перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін не виключив, що проти Турчинова може бути порушено кримінальну справу. Нібито до Генпрокуратури надійшла заява одного з ветеранів спецназу.

"Йому стало відомо, що пан Турчинов, коли був призначений главою СБУ, взяв одного журналіста до себе, призначив його главою прес-служби своєї, поставив його на чергу під номером 225, і через кілька місяців видав йому квартиру", - розповів чиновник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...