Німецькі лікарі бачать навколо Тимошенко політику - лікар колонії

Вівторок, 17 квітня 2012, 21:01

Німецькі лікарі відзначили у хворобі ув'язненої, екс-прем'єра Юлії Тимошенко фізичний, політичний і психологічний компоненти.

Про це розповіла один з лікарів Качанівської колонії в Харкові Тетяна Демченко, яку цитує "Інтерфакс-Україна".

"Під час нашої зустрічі, після того, як Тимошенко була оглянута міжнародною медичною комісією, в тому числі німецькими лікарями, професор клініки "Шаріте", зокрема зазначив, що у хворобі Тимошенко присутні 3 компоненти: фізичний, політичний і психологічний", - зазначила він.

"І за їхніми словами, політичний момент вони не можуть ігнорувати", - додала Демченко.

Вона припустила, що можливо саме це і стало причиною відмови німецьких лікарів відразу надати коментарі щодо можливості почати лікування в одній з клінік Харкова, яке було запропоновано Тимошенко.

"Особисто мені, як лікарю, важко зрозуміти таку позицію. З одного боку, є думки про необхідність початку лікування в короткі терміни, з іншого боку, німецькі колеги свідомо відкладають це ще додатково на 4-5 днів, тому що хочуть з кимось порадитися", - додала вона.

Як відомо, лікарі з німецької клініки "Шаріте", які приїхали до Харкова для обстеження Центральної клінічної лікарні №5, де планується лікувати Тимошенко, заявили про наміри з кимось порадитися, перш ніж надати свої висновки щодо лікарні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування