Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Інтері "зарізали" жарти про сина Януковича і цензурою це не вважають

П'ятниця, 20 квітня 2012, 11:18

"Студія Квартал 95" визнала, що вирізає жарти про президента Віктора Януковича з ефіру телеканалу Інтер.

Так, замість номера про старшого сина президента Януковича, який був записаний на концерті, в телевізійній версії 7 квітня транслювався інший.

Прес-служба студії наголошує, що сценка про сина Януковича дійсно мала місце на записі програми 20 березня у палаці "Україна" і справді не "влізла" у телеверсію шоу на каналі "Інтер" від 7 квітня, пише "ТелеПростір.

Як зазначила прес-служба, це зумовлено "умовами монтажного процесу, за якими тривалість випуску не може перевищувати свій хронометраж".

У прес-службі також не пояснили, на скільки доцільно було замінювати нову сценку старою. У Студії лише зазначили, що це "звична практика", ставити в повтор "кращі та успішні номери з попередніх програм".

Тим не менше, у "Студії Квартал-95" навідріз заперечили наявність цензури на "Інтері" та запевнили, що вихід вищезазначених номерів все ж планується і відбудеться у найближчих програмах. Коли саме – не уточнили.

Іронічний номер про Януковича молодшого був показаний під час зйомок програми у палаці "Україна" 20 березня.

У сценці "кварталівці" обіграли тему статків Олександра Януковича, всієї сім'ї Януковичів та стосунки синів президента між собою.

Натомість, у телеверсії шоу, українським телеглядачам, замість цієї мініатюри, показали повтор матеріалу, показаного у випуску від 31 березня, а саме - номер про стосунки між чоловіком та дружиною.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування