Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лутковська каже, що не знає, що робив Клюєв у парламенті

Вівторок, 24 квітня 2012, 22:32

Новообраний омбудсмен Валерія Лутковська заперечує, що Партія регіонів давала їй політичні вказівки.

Про це вона сказала в ефірі 5 каналу.

"Мене запросили на засідання політради Партії регіонів для того, щоб депутати в разі, якщо у них будуть до мене запитання, їх поставили. Оскільки жодного питання поставлено не було, то я як мовчки прийшла, так мовчки звідти й вийшла. Жодних побажань чи політичних вказівок я не отримувала", - сказала Лутковська.

Вона також зазначила, що "із задоволенням" пішла би на засідання й інших фракцій, якби її запросили.

На прохання прокоментувати заяви опозиціонерів про те, що її було обрано неправомірно, Лутковська відповіла, що не вона "формувала бюлетені" і взагалі їх не бачила.

На питання, яку роль відігравав у забезпеченні її обрання секретар РНБО Андрій Клюєв, Лутковська відповіла, що не знає.

"Я з паном Андрієм перетнулася у кулуарах, але тоді, коли вже завершилося голосування. Але я навіть не встигла з ним поспілкуватися і дізнатися мету його приїзду до Верховної Ради", - сказала вона.

На репліку про те, що причиною першого провального голосування за неї називався конфлікт між міністром юстиції Олександром Лавриновичем і "регіоналами" Василем Грицаком і Сергієм Ківаловим Лутковська відповіла:

"Це ж конфлікт не зі мною, це конфлікт між Лавриновичем і "регіоналами"… Політики наговорили за цей час стільки, що я вже стала і родичкою Лавриновича, і сестрою дружини".

"Ми з ним взагалі домовилися, що я висуваю офіційну версію про те, що я дочка, що, до речі, підтримали журналісти. Так що багато про зо говорили, але це конфлікт, до якого я не маю відношення".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування