Ахметов натякає, що англійці пошкодують, що не оселилися в Донецьку

Середа, 25 квітня 2012, 18:24

Президент ФК "Шахтар" Ринат Ахметов вважає, що європейські футбольні збірні дарма відмовилися базуватися в Україні під час Євро-2012.

"Якщо команда розташувалася в Польщі – їй відтіля потрібно буде летіти сюди, в Україну. Цього я не розумію. Зі спортивної точки зору це неправильно", - сказав він у середу під час відвідування "Донбас Арени" делегацією французького посольства на чолі з послом Франції в Україні Аленом Ремі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

На цьому стадіоні збірна Франції проведе два матчі Євро-2012 проти України й Англії.

"Хочу сказати, що головний тренер вашої збірної (Франції ) прийняв, я думаю, наймудріше рішення – зупинитися в Донецьку. Він прекрасно знає, що "Шахтар" грає в Лізі чемпіонів, що суперники зупиняються тут, живуть", - нагадав президент "Шахтаря".

"Його задача – виграти трофей, як колись ви виграли чемпіонат світу, обігравши Бразилію у фіналі 3:0. Бажаю вашій команді успіхів скрізь, але... після України!", - сказав Ахметов.

На його думку, інші збірні можуть пошкодувати, що не вибрали Донецьк для базування під час Євро-2012.

"Думаю, що так. Так буває й у житті. Потрібно приймати швидкі і правильні рішення. Тільки так можна обігравати конкурентів", - підкреслив він.

Ахметов нагадав, що ідея побудувати "Донбас Арену" виникла в нього під час відвідування матчу збірних Франції й України в березні 1999 року на стадіоні "Стад де Франс".

Як відомо, свої матчі в груповому турнірі в Донецьку зіграє також збірна Англії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування