Азаров про журналістів: у нас часто роблять з мухи слона

Четвер, 26 квітня 2012, 14:02

Прем'єр-міністр Микола Азаров пообіцяв розібратися з ситуацією, пов'язаною з недопуском журналістів у ложу преси у Верховній Раді України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав на брифінгу.

"Я б не обмежував доступ преси на публічні заходи, якщо повертатися до суті питання, - ні в ложу преси, ні куди б то не було ще. Але як там відбувалося у Верховній Раді, я не знаю. Я зараз приїду, попрошу, щоб мені дали повний звіт", - сказав Азаров.

Він відзначив, що у разі потреби дасть оцінку ситуації пізніше.

"Якщо це буде необхідно, якщо це заслуговує на увагу, то можна прокоментувати мою позицію як прем'єр-міністра і лідера Партії регіонів. Але ще раз говорю, що я - за доступність", - сказав Азаров.

При цьому він відзначив, що в деяких випадках в Україні ступінь конфліктності ситуації істотно перебільшується.

"У нас дуже часто з мухи роблять слона, роблять сенсацію там, де її немає. Відволікають увагу наших людей від дійсно важливих і серйозних питань. Як цього уникнути, і як це зменшити?… Наверне, для цього потрібний діалог", - сказав Азаров.

При цьому він відзначив, що за два роки роботи прем'єр-міністром достатньо відкрито поводився з пресою. "За два роки, що я працюю прем'єр-міністром, я жодного разу не відгороджувався від засобів масової інформації. Такого не було. Я відповідав на всі запитання, включаючи запитання неетичні, які я б, наприклад, ніколи сам би не задав, тому що у мене є певне виховання. Коли я бачу, що людині неетично ставлять запитання, тому що воно її, можливо, прикро вразить, я не ставлю", - сказав М.Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News