З убивці Щербаня вибивають свідчення проти Тимошенко?

П'ятниця, 6 квітня 2012, 10:40

Генпрокуратура тисне на засудженого за вбивство Євгена Щербаня Вадима Болотських з метою отримати свідчення проти Юлії Тимошенко.

Про це йдеться у заяві "Батьківщини".

"Від працівників силових структур ми маємо достовірну інформацію про те, що прокуратура почала активний тиск на засудженого до пожиттєвого ув’язнення за вбивство Щербаня Вадима Болотських, вибиваючи з нього фальшиві свідчення проти Юлії Тимошенко", - заявляють у партії.

У "Батьківщині" додали, що Болотських – єдиний зі звинувачених у вбивстві Щербаня, який досі живий.

"Нам достеменно невідомо, що обіцяє Генпрокуратура Болотських за фіктивні свідчення. Але раптом на 9-му році відбування покарання у Слов’яносербській виправній колонії №60 він дав інтерв’ю, в якому висловив надію, що його справа буде переглянута", - заявили у партії.

Як відомо, генпрокуроро Віктор Пшонка заявив, що Генпрокуратура планує допитувати Тимошенко в рамках справи про убивство Євгена Щербаня після заяви його сина.

Син Щербаня Руслан передав Генпрокуратурі документи про можливу причетність Тимошенко і Павла Лазаренка до вбивства нардепа Євгена Щербаня.

Водночас, як йдеться у вироку "банді Кушніра" Луганського апеляційного суду від 2003 року, який є в розпорядженні Української правди, син Щербаня під час суду над вбивцями не згадував Тимошенко серед причетних до вбивства батька.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування