Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров розповів про негідників, абсурдні претензії і чужі вказівки

Четвер, 10 травня 2012, 11:00

Прем’єр-міністр Микола Азаров запевняє, що недоброзичливцям всередині України та за її межами не вдасться зупинити поступ держави.

Про це він сказав, відкриваючи засідання Кабінету міністрів у четвер і ще раз привітавши ветеранів Великої Вітчизняної Війни з Днем Перемоги.

Азаров зазначив, що "життя кількох поколінь пройшло в очікуванні світлого майбутнього", однак достойне й стабільне життя для них все відкладалося під різними приводами.

"І все ж зараз знаходяться негідники всередині країни і ззовні, хто хоче поставити під сумнів європейську перспективу нашого народу. Хто готовий зупинити поступ України, знову збурюючи нестабільність, висуваючи нашій державі абсурдні претензії", - заявив прем’єр.

"Не вийде. Наш народ проходив крізь більші випробування, у нас невичерпний потенціал для становлення України як процвітаючої незалежної держави. Ми здатні розвиватися на власний розсуд, виходячи з національних інтересів, а не за чужими вказівками", - запевнив Азаров.

"Тому дуже важливо сьогодні використовувати кожен шанс для стабільного розвитку України, будувати й виробляти вітчизняні товари, якісно оновлювати охорону здоров’я й освіту, підносити вітчизняну науку тощо. Тобто реалізувати творчі плани, відкинувши виснажливе для країни протистояння, як це робить, до речі, успішна нація", - сказав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування