Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко каже, що німця змусили завадити його зустрічі з Тимошенко

Понеділок, 14 травня 2012, 15:40

Сергій Власенко стверджує, що влада змусила німецького лікаря Юлії Тимошенко Лютца Хармса змінити графік відвідин екс-прем’єра, щоб до неї не змогли потрапити захисники.

Про це повідомив заявив нас брифінгу під стінами харківської лікарні, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За словами Власенка, він спілкувався з лікарем Хармсом, і той розповів, що йому годину "викручували руки", аби графік відвідин Тимошенко було складено таким чином, щоб у понеділок взагалі не допустити зустрічі з захисниками.

"Вони годину переконували лікаря Хармса, що треба змінити графік. Доктор Хармс - німецька людина, він не українець, він не розуміє підводних течій. Після годинної розмови він змушений був підписати те, що йому надали", - заявив Власенко.

За його словами, тюремники знали, що на 10:00 вівторка у Вищому спеціалізованому суді призначено розгляд касації Тимошенко в "газовій справі", – й навмисно склали графік так, аби захисники не змогли напередодні побачитись з екс-прем’єр-міністром.

"Достеменно знаючи, що посол США Джон Теффт сьогодні прибуде до Юлії Тимошенко о 15:00, вони склали графік таким чином, щоб вільний час у неї був з 17:30 до 19:00, хоча у цей момент ніхто із захисників не зможе до неї потрапити. Це стандартна ситуація, яка постійно використовується пенітенціарною службою", - сказав Власенко.

Він додав, що буде просити посла США Джона Теффта скоротити зустріч із Тимошенко в понеділок, щоб дати захисникам можливість поспілкуватися з екс-прем’єром напередодні розгляду її касації на вирок у "газовій справі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування