Прогнози Власенка щодо зустрічі з Тимошенко не справдилися

Понеділок, 14 травня 2012, 22:05

Зустріч екс-прем'єра Юлії Тимошенко з її захисником тривала до 20.00, а не до 19.00, як планувалося спочатку.

Про це в понеділок повідомив захисник Сергій Власенко після закінчення зустрічі.

"Юлія Володимирівна написала заяву з проханням перенести одну процедуру з 19.00 на 20.00 і ми без проблем змогли поспілкуватися на годину довше", - пояснив він.

За його словами, значну частину зустрічі з підзахисною він присвятив обговоренню питань, пов'язаних з розглядом касаційної скарги по "газовій справі", який розпочнеться у вівторок у Вищому спеціалізованому суді України, а також "певних моментів, пов'язаних з Європейським судом з прав людини".

Як зазначив Власенко, щоб поспілкуватися з Тимошенко напередодні засідання за касаційною скаргою, він змінив свої плани і повернеться до Києва не рейсовим літаком, як планував спочатку, а на машині.

Власенко повідомив також, що станом на 20.10 понеділка йому не вдалося отримати інформацію про графік процедур та вільного часу Тимошенко на вівторок.

У той же час він висловив надію, що дочка Тимошенко Євгенія зможе "без проблем" зустрітися з матір'ю у вівторок.

Як відомо, раніше Власенко заявляв, що графік процедур та вільного часу для екс-прем'єра на понеділок був складений під тиском і таким чином, щоб не допустити її зустрічі з захисниками напередодні розгляду касаційної скарги по "газовій справі".

За інформацією Державної пенітенціарної служби, на 15.00 була запланована зустріч Тимошенко з представниками посольства США, а час для зустрічей з представниками захисту було передбачено з 17.30 до 19.00.

У той же час літак "Харків-Київ", яким планував скористатися Власенко, вилітає о 18.00.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування