Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рибак: вибори мають бути кристально прозорими

Середа, 16 травня 2012, 23:15

Перший заступник глави Партії регіонів Володимир Рибак переконаний, що для України дуже важливо, щоб вибори пройшли відкрито і прозоро.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню The Kiev Times, повідомляє прес-служба партії.

"Дуже важливо, щоб вибори пройшли кристально прозоро. Запросивши безліч спостерігачів з європейських країн і США, ми прагнемо, щоб ніхто не поставив під сумнів результати українських виборів", - зазначив він.

"Оскільки ми партія влади, значить, повинні зробити так, щоб після цих виборів припинилися розмови про обман. Україні вже двадцять один рік, і ці розмови неприпустимі", - висловив переконання Рибак.

Він також зазначив, що від Партії регіонів на вибори будуть висунуті найбільш авторитетні кандидати.

"У нас уже підписані договори з Росією, Казахстаном, Вірменією та низкою інших країн. Ми обмінюємося фахівцями і професійною інформацією. Не так давно виїхали представники китайської делегації. Ми вивчаємо вдалий досвід", - розповів він.

"За минулий період ми об'єднали п'ять великих партій. При цьому я зустрічався з представниками понад 50 партій. Форсувати об'єднання і злиття ми не будемо. Але якщо побачимо, що партія готова з нами співпрацювати, зможемо знайти правильний формат", - повідомив перший заступник голови партії .

"Нам потрібна не чисельність партійців. Словосполучення "прийом в партію" три роки тому ми замінили словосполученням "відбір у партію". Ми відбираємо найбільш авторитетних людей в різних регіонах. Ми хочемо з найкращих сформувати список, в якому не буде випадкових людей. Таке завдання поставили перед нами лідери партії", - підкреслив депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування