Депутат вважає, що під нього копають в СБУ і ГПУ через фільми

П'ятниця, 18 травня 2012, 13:07

Депутат від НУНС Володимир Ар'єв заявляє, що СБУ має завдання зібрати на нього компромат для заведення на нього кримінальної справи.

Про це він написав у своєму Facebook.

"З другого джерела підтвердили інформацію, тому пишу тут. СБУ отримала завдання зібрати на мене компромат, дуже бажано такий, щоб порушити кримінальну справу", - написав він.

"Ноги ростуть з Генпрокуратури. Причина, як мені пояснили - симетрична відповідь на мої фільми - один скоро в інтернеті, другий - на телеканалах Європи", - додав він.

"Що ж, я готовий - вперед! А товаришам, які все це затіяли, скажу окремо - я буду знати все, що ви там замислили. Звідки? Вам цього не зрозуміти", - зазначив депутат.

Пізніше у своєму Facebook він додав, що перший фільм називається "Криваве ЄВРО" і буде викладений в інтернет наступного четверга, 24 травня.

"Другий фільм "Україна: демократія з перешкодами" зроблений "Закритою Зоною" спільно з французьким продакшном Фільм Гран де Сабль (рік працювали!) - вийде на каналі ARTE 29 травня о 22:30 за київським часом", - написав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...