Міністр не коментує причетність сина Щербаня до убивства

П'ятниця, 18 травня 2012, 17:30

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко відмовився коментувати журналістам у Донецьку заяву народного депутата Геннадія Москаля про причетність сина Євгена Щербаня Руслана до вбивства.

Москаль заявив, що Руслана Щербаня змусили зводити наклепи на Тимошенко

Як повідомляє УНІАН, .Захарченко сказав, що не коментуватиме "заяви політиків, які вони роблять напередодні виборів".

При цьому на уточнююче запитання журналістів про те, чи проводитиметься перевірка за заявою Москаля, Захарченко відповів, що МВС перевіряє всі заяви громадян.

Раніше Геннадій Москаль заявив, що "Руслана Щербаня примусили звинуватити екс-прем'єра Юлію Тимошенко у вбивстві батька в обмін на уникнення відповідальності за злочин".

"18 лютого цього року біля села Сидорове Слов'янського району Донецької області було знайдено труп 26-річного жителя Донецька Дроздова", - говорить депутат.

"Смерть настала внаслідок вогнепального поранення в груди. Від співробітників МВС, яким можна довіряти, мені стало відомо, що вбивство Дроздова в лісі під час полювання скоїв Руслан Щербань (син убитого в 1996 р. народного депутата Євгена Щербаня) зі своїм товаришем", - йдеться в повідомленні прес-служби Москаля.

"Міністерство внутрішніх справ повністю закрило цей випадок від громадськості, ретельно контролює, щоб ніяка інформація не потрапила в ЗМІ, й намагається сфальсифікувати кримінальну справу", - зазначив Москаль.

"Вину за вбивство планується покласти на водія Щербаня-молодшого - Новікова, який вже погодився на це (інформація з неофіційних джерел) за велику винагороду", - уточнив депутат.

"За те, щоб уникнути кримінальної відповідальності, Щербаня-молодшого примусили оприлюднити в ЗМІ наклепницьку заяву про причетність Тимошенко до вбивства його батька", - заявив Москаль. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...