Держтуризм запевняє, що вболівальникам є, де жити під час Євро

Середа, 23 травня 2012, 11:29

Державне агентство з туризму й курортів заявляє про наявність достатньої кількості місць проживання за прийнятними цінами для вболівальників на чемпіонаті Європи з футболу. 

Про це на прес-конференції сказала голова Держтуризму Олена Шаповалова.

"Нестачі в засобах розміщення для приїжджих вболівальників немає... Є 6,5 тисяч місць за дуже прийнятними цінами", - сказала вона, повідомляютьУкраїнські новини.

З її слів, середня ціна за проживання за добу в гуртожитку становить від 6 до 83 євро, у готелі - від 9 до 98 євро, у готелі 3-ї категорії - від 30 до 205 євро й готелі 4-ї категорії - від 50 до 211 євро.

Шаповалова зазначила, що така різноманітність цін пов'язана з розходженнями в рівні комфорту.

При цьому вона підкреслила, що місць в 5-зіркових готелях немає.

Як відомо, посол Німеччини в Україні Ганс Юрген Гаймзет вважає, що політична ситуація в Україні, ціни на готелі й авіаперельоти здатні призвести до відсутності успіху чемпіонату Європи з футболу.

На початку травня місцевий організаційний комітет "Євро-2012 Україна" заявив про врегулювання ситуації із цінами на послуги готелів на час ЧЄ-2012 з футболу.

6 квітня президент Віктор Янукович доручив віце-прем'єр-міністру, міністру інфраструктури Борису Колеснікову й міністру економічного розвитку й торгівлі Петру Порошенку вжити заходів для того, щоб привести ціни на послуги готелів до економічно обґрунтованого рівня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування