Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров пообіцяв допомогти діаспорі грошима

Неділя, 27 травня 2012, 09:45

Україна підтримуватиме своїх співвітчизників у Росії та інших країнах, зокрема фінансово.

Про це УНІАН сказав прем'єр Микола Азаров після зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним і прем'єром Росії Дмитром Медведєвим у суботу.

"Ми, уряд, завжди підтримували наші організації, що представляють українців за кордоном. Вперше в бюджеті (на 2012 рік) виділені значні кошти на підтримку, не лише в Росії, але й в інших країнах, де наша діаспора організована та має свої організації", - сказав Азаров.

Він підкреслив, що робота з підтримки діаспори буде продовжена.

За його словами, в цьому питанні посольства і МЗС повинні провести серйозну роботу з тими країнами, "де є якісь питання".

"Я не думаю, що керівництво РФ налаштоване в цьому питанні якось негативно. Я поставлю це питання під час зустрічі з Медведєвим", - сказав він.

Азаров повідомив, що в Росії діють багато українських земляцтв різних регіонів України. До складу одного з таких земляцтв входять такі авторитетні люди як Йосип Кобзон та інші відомі люди.

Він повідомив, що в наступний свій приїзд хотів би зустрітися з представниками діаспори й обговорити з ними існуючі проблеми та питання.

"Нас це питання цікавить, турбує і ми готові зробити все, щоб у роботі організацій, об'єднуючих наших співвітчизників, не було жодних проблем", - підкреслив Азаров.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування