Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада не хоче розбиратися з Мельником, який хапав Геращенко

Вівторок, 29 травня 2012, 17:57

Регламентний комітет Верховної Ради тягне з розглядом прохання депутата Ірини Геращенко дати оцінку діям "регіонала" Петра Мельника на виборах мера Обухова.

Про це сказала Геращенко в інтерв'ю газеті "Дело".

"Я звернулася в регламентний комітет Ради, у Генеральну прокуратуру з проханням дати оцінку діям депутата Мельника, який застосував стосовно мене фізичну силу. Генпрокуратура відповіла, що дії Мельника – не їхня компетенція, а регламентного комітету Верховної Ради", - зазначила вона.

"Цікава, звісно, відповідь. Виходить, що регламентний комітет парламенту – це найвища інстанція за дотриманням законності в країні", - обурилася депутат.

"Але й всесильний регламентний комітет парламенту не хоче це питання розглядати вже два місяці. Хоча мені здається, що подібна дискусія на комітеті додала б авторитету самій Раді", - заявила Геращенко.

Вона запевнила, що нею не керує помста.

"Однак упевнена, що парламент, який стрімко втрачає свій авторитет найчастіше через поведінку й дії самих депутатів, рано чи пізно повинен дати оцінку порушення елементарної етики депутатами. Тоді ми всі станемо більш коректними у відношенні один одного й Рада не буде виглядати так негарно", - вважає Геращенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...