Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко: Янукович хоче дати Тимошенко довічне

Середа, 30 травня 2012, 11:46

Головний мотив президента Віктора Януковича в порушенні нових кримінальних справ - довічне ув'язнення Юлії Тимошенко.

Про це ЛІГАБізнесІнформ заявив захисник екс-прем'єра Сергій Власенко, коментуючи інформацію про те, що Генпрокуратура нібито вже зібрала докази причетності Тимошенко до вбивства депутата Євгена Щербаня.

"Зараз не просто порушуються нові кримінальні справи, а реанімують старі. Ситуація стає все більш абсурдною і логіки я в цьому не бачу ніякої, крім звіриного бажання Януковича довічно тримати Тимошенко в тюрмі", - підкреслив Власенко.

На його думку, останні заяви в ЗМІ про те, що Генпрокуратура нібито зібрала докази причетності екс-прем'єра до вбивства Щербаня, але поки не може пред'явити звинувачення, тому що Тимошенко хворіє, пов'язані з інформацією депутата Геннадія Москаля.

"Москаль з посиланням на джерела в МВС абсолютно чітко вказав, що пан Руслан Щербань залежить від прокуратури, оскільки він є одним з учасників вбивства на полюванні", - зазначив захисник Тимошенко.

За словами Власенка, Щербань буде говорити все, що завгодно, лише б не опинитися за гратами.

"Але навіть при цьому, якщо уважно проаналізувати все сказане паном Щербанем публічно, то ви побачите, що він жодного разу прямо не звинуватив Юлію Володимирівну. Він говорив натяками, він говорив якимись загальними фразами", - сказав він.

"А коли йому журналісти ставили прямі питання, чи чув він якісь розмови, то він відповідав чітке "ні", - додав Власенко.

"Тому, я думаю, єдиний доказ, який ГПУ могла знайти, це свідчення Мільченко (Олександр Мільченко, якого вважають одним з убивць Євгена Щербаня), якого вони ексгумували через 15 років", - додав захисник екс-прем'єра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування