Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Українська збірна вже забула про отруєння, а шведи хочуть повторити успіх Данії

Понеділок, 11 червня 2012, 12:29

 Півзахисник збірної України з футболу Анатолій Тимощук зазначає, що в команді вже забули про ситуацію з отруєнням, яка мала місце напередодні товариської зустрічі зі збірною Туреччини 5 червня.

"Це була серйозна проблема. Але наразі всі відновилися, й ми вже забули про цю ситуацію", - сказав він на прес-конференції в неділю напередодні першого матчу на Євро-2012 зі Швецією, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Тимощук зазначив, що футболісти збірної розглядають Швецію як цілісний колектив.

"Вони дуже сильна, організована команда. Ібрагімович - один із найкращих гравців у світі. Він у хорошій формі. А наш план ви побачите на полі, й ми не концентруємося лише на Ібрагімовичі", - наголосив він.

Тимощук також зазначив, що на турнірі вже зіграно кілька матчів, які дали несподівані результати, тому робити прогнози - невдячна справа.

Натомість капітан збірної Швеції з футболу Златан Ібрагімович вважає, що на чемпіонаті Європи з футболу 2012 року не може бути слабких суперників.

"Усі команди, які потрапили на Євро-2012, тут тому, що це хороші команди, а не тому, що їм пощастило. Багато говорили, що наша група D дуже складна, але кожна група складна", - сказав він на прес-конференції в неділю в Києві напередодні матчу з Україною.

"Це буде нерівна гра, але я вважаю, що обидві команди досить упевнені в собі. Обидві команди люблять контролювати м'яч, ми намагатимемося створювати моменти, але якщо гра складатиметься інакше, то можемо зіграти й від оборони", - зазначив форвард збірної Швеції.

Ібрагімович наголосив, що його команда грає не зовсім у типово скандинавський футбол. На його думку, позитивним є те, що в команді є симбіоз поколінь, суміш молодих і досвідчених гравців.

"Мало хто думав, що Данія зможе виграти в Голландії. Ми просто хороша команда, й усе буде видно на полі. Головний тренер виконав гарну роботу та згуртував нас. В нас є хороші гравці, і все, що ми можемо зробити, - просто добре грати", - вважає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування