У Hyundai посилили охорону через любов уболівальників до пива

Четвер, 14 червня 2012, 11:36

У четвер вранці, 14 червня, поїзд "Hyundai" із футбольними вболівальниками відбув із Харкова до Києва з посиленими заходами безпеки. 

Про це заявив журналістам заступник начальника управління МВС на Південній залізниці Анатолій Толмачов, повідомляє інформагентство Status Quo.

За його словами, після матчу Євро-2012 у середу до Києва на поїзді відправилися 68 іноземних уболівальників. При цьому, якщо зазвичай у поїзді чергують два співробітники лінійної міліції, то цього разу чергували 8 осіб.

"Іноземні вболівальники мають пристрасть до пива, яке в Україні дешевше, ніж у тих країнах, звідки вони прибули, тому міліціонери вирішили підстрахуватися", - пояснив Толмачов.

"Треба зазначити, що іноземці дуже шанобливо ставляться й до своїх поліцейських, і до українських міліціонерів (набагато шанобливіше, ніж вітчизняні вболівальники). Про всяк випадок ми посилили патруль у поїзді", - додав він.

За словами Толмачова, всього в період Євро-2012 на Південному вокзалі працює 80 патрульних міліціонерів в одну зміну. Такої щільності патрулів на вокзалі не було навіть за часів СРСР. Крім того, патрулюються й інші вокзали Південної залізниці.

"Нашим міліціонерам допомагають співробітники з Полтави й 50 військових із 36-го об'єднаного загону Державної спеціальної служби транспорту. За період Євро-2012 жодних порушень не було", - повідомив Толмачов.

За його словами, усього за цей час на Південний вокзал прибуло близько 8 тисяч іноземних уболівальників.

Як відомо, 13 червня на стадіоні "Металіст" у Харкові пройшов матч другого групового турніру Євро-2012 групи "Б" Нідерланди – Німеччина, що завершився рахунком 1:2.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування