Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДАІшники люб’язно відпускають іноземних фанів-порушників

Четвер, 14 червня 2012, 21:03

Співробітники ДАІ на трасі Полтава-Харків відпускають іноземців-порушників під чесне слово, подарувавши брошурку з ПДР.

Про це передає кореспондент "Коментарів", що став свідком події.

За його словами, громадянин Німеччини, який вів машину по трасі з Полтави до Харкова, порушив ПДД. А саме - перетнув суцільну лінію під час обгону. Інцидент трапився в безпосередній близькості від машини ДАІ.

Інспектор ДАІ зупинив автомобіль, вказав водію, що не можна порушувати правила дорожнього руху і потрібно бути уважним на дорозі. Наостанок подарував брошурку про ПДР, написану на декількох мовах, і відпустив, побажавши "щасливої ​​дороги".

Це не єдиний епізод на цій трасі. Майже перед самим в'їздом до Харкова машину знову зупинили співробітники ДАІ. До водія підійшла молода дівчина у формі і поцікавилася: "Do you speak English?".

Громадянин Німеччини відповів, що розмовляє по-англійськи, а також прекрасно розуміє і трохи говорить по-російськи.

Дівчина, розгубилася і перейшла на російську. Вона поцікавилася, куди направляється німець, чи є у нього місце, де жити і де залишити автомобіль.

Водій відповів ствердно на всі питання. Тоді співробітниця ДАІ, посміхнувшись, побажала приємного відпочинку і щасливої ​​дороги.

При цьому ні в першому, ні в другому випадку у водія-німця не зажадали надати посвідчення водія та техпаспорт на машину.

Журналіст не виключає, що ДАІ зупиняла всі машини з іноземними номерами: біля пункту ДАІ стояло ще кілька легкових машин і автобусів з голландськими і німецькими номерами.

З водіями машин також розмовляли молоді дівчата у міліцейській формі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...