Азарова покарають за вживання алкоголю на робочому місці?

П'ятниця, 15 червня 2012, 12:14

Прем’єр-міністр Микола Азаров порушив закон, коли випив пива з шведським фанатом у державній установі.

Про це заявив заступник Голови Верховної Ради Микола Томенко.

На його думку Азаров пропагує вживання алкоголю, що є неприпустим.

"Але ще більш ганебно і неприпустимо, коли всупереч закону та принципам захисту моральності керівники країни починають пропагувати вживання алкогольних напоїв, тим більше в робочий час і тим більше в приміщені органу державної влади",- заявив Томенко.

Віце-спікер підкреслив, що історія з так званим розпиванням пива в будинку Уряду Азаровим чітко підпадає під дію закону, яким обмежується споживання і продаж пива та слабоалкогольних напоїв.

Томенко нагадав, що згідно закону "забороняється споживання пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв: у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ".

Він також наголосив, що Кодекс про адмінправопорушення передбачає попередження або накладання штрафу за розпивання пива у заборонених законом місцях, а також накладення штрафу за розпивання пива на робочому місці.

Зважаючи на це, Томенко звернувся до Начальника Головного управління МВС у Києві з проханням вжити заходів для накладання адміністративного стягнення на Азарова.

Як відомо, у середу Азаров пив пиво на робочому місці разом з шведським фаном.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування