"Батьківшина" знову розповіла про те, що Україною править диктатор

Понеділок, 18 червня 2012, 10:47

У партії "Батьківщина" заявляють, що "карально-репресивна система завзято взялась виконувати замовлення Януковича".

Про це йдеться у коментарі прес-служби партії щодо заяв першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна про те, що "Тимошенко, і Луценко, і Лазаренко – злочинці".

"Чергові істеричні заяви Кузьміна про нібито причетність Юлії Тимошенко до всіх резонансних злочинів, скоєних в країні за останні 20-ть років, свідчать про те, що карально-репресивна система завзято взялася виконувати замовлення президента Януковича", - йдеться у заяві.

"Янукович тиждень тому, як відомо, шокував увесь цивілізований світ, коли перебрав на себе функції судді та прокурора і звинуватив лідера опозиції мало не в усіх смертних гріхах", - наголосили у "Батьківщині".

"Сьогодні ж прокуратура показала, що вона завжди готова виконувати височайше замовлення, яким би диким та абсурдним воно не було", - вважають у партії.

Прес-служба наголосила, що Україною "править диктатор, який нацьковує своїх опричників на всіх, в кого є мужність виступати проти сповзання держави в кримінальну прірву".

"Що ж до суті висловлених паном Кузьміним нісенітниць, то партія "Батьківщина" вважає приниженням для себе вступати в будь-яку дискусію з подібними суб’єктами. Сенс існування таких, як Кузьмін, діячів полягає лише в тому, щоб демонструвати найнижчу планку падіння та аморальності чинної влади", - йдеться у заяві.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування