Бондарчук про КОД: Ви не гребуєте ні підміною понять, ні відвертою брехнею

Понеділок, 18 червня 2012, 11:00

Ідея протидії будь-яким проявам авторитаризму та диктатури була використана КОДом винятково для реалізації власних політичних амбіцій та створення монополії на опозиційність.

Про це заявив у відкритому листі керівництву КОДу Голова Політвиконкому "Нашої України" Сергій Бондарчук.

"Задля цього ви не гребуєте ні підміною понять, ні відвертою брехнею. І коли я чую від вас щось на кшталт "Хто не з нами – той за Януковича", я бачу щось дуже схоже на виверти геббельсівської пропаганди", написав Бондарчук.

На його думку, у КОДі є багато людей, які не поділяють рішення виключення "Нашої України" та вважають його хибність і навіть шкідливим для опозиційного руху.

"Однак ви, які вважаєте, що приватизували КОД і маєте право виступати від імені всієї опозиції, швиденько винесли вирок і тут же привели його у виконання – у найгірших традиціях сталінських судилищ: заочно, без врахування думки звинувачених і свідків", - сказав Бондарчук.

Він також додав, що з КОДу було виключено партію ("Наша Україна"), яка стала безпосереднім ініціатором його створення і одним із засновників.

"Звичайно, я виявився поганим партнером для ваших оборудок. Увесь час я задавав незручні запитання, на які ви так і не завдали собі клопоту відповісти, та виступав з ініціативами, які не відповідали вашим планам "прихватизації" опозиційного руху", - написав Бондарчук.

Він заявив, що члени КОДу є "банальними кон’юнктурниками, яким байдуже під

якими знаменами і гаслами йти у владу, – аби тільки туди потрапити".

Крім того Бондарчук звинуватив членів КОДу у "проведенні ганебного договірного матчу на майданчику Верховної Ради при ухваленні мовного закону".

Як відомо, 15 червня Комітет опору диктатурі виключив зі свого складу партію Віктора Ющенка "Наша Україна".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News