Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров пообіцяв розслідування про гроші на "Лікарню майбутнього"

Вівторок, 19 червня 2012, 13:28

Прем’єр-міністр Микола Азаров заявляє, що буде проведено розслідування того, яким чином використовувалися кошти, призначені для будівництва "Дитячої лікарні майбутнього".

Про це він сказав журналістам у ході відвідування Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит", повідомляють "Українські новини".

"Буде, звичайно, і розслідування проведено", - заявив Азаров.

Разом із тим він зазначив, що розслідуванням повинні займатися фахівці, а завдання уряду - будувати нові й модернізувати існуючі медичні центри

При цьому прем’єр не виключив, що Кабінет міністрів повернеться до питання будівництва "Лікарні майбутнього".

"От закінчимо цей об'єкт (новий лікувально-діагностичний корпус "Охматдиту"), цілком можливо, що отримає друге життя й проект тієї лікарні ("Лікарні майбутнього")", - сказав Азаров.

Він повідомив, що фундаменти для "Дитячої лікарні майбутнього" уже зроблено, вона має гарне розташування, тому є можливість повернутися до цього проекту.

Як повідомлялося, у вересні 2006 року фонд "Україна 3000" почав акцію із залучення 120 млн доларів на будівництво "Дитячої лікарні майбутнього".

У 2010 році була поширена інформація, що фонд зібрав достатньо коштів для початку будівництва лікарні, але її так і не було побудовано.

За проектом, лікарня мала призначатися для проведення складних хірургічних втручань і бути розташована на території клінічної лікарні "Феофанія" у Києві.

Головою спостережної ради фонду "Україна 3000" є дружина колишнього президента Віктора Ющенка - Катерина.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування