Янукович і Азаров зібралися на футбол. З "робочим візитом"

Вівторок, 19 червня 2012, 17:24

У вівторок президент Віктор Янукович перегляне матч між футбольними збірними України та Англії.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Гра відбудеться на стадіоні "Донбас Арена" в Донецьку. Початок матчу о 21:45.

У свою чергу прес-секретар прем'єра Миколи Азарова Віталій Лук'яненко розповів "Інтерфакс-Україна", що Азаров відвідає Донецьк у вівторок "з короткою робочою поїздкою і скористається цією можливістю, щоб відвідати матч Україна-Англія".

"Сьогодні Микола Янович відвідає з короткою робочою поїздкою Донецьк, в ході якої ознайомиться з роботою оперативного центру міліції, а також з реалізацією програми забезпечення безпеки громадян і використовує цю можливість, щоб відвідати матч", - сказав Лук 'яненко.

У свою чергу прес-служба президента повідомляє, що Янукович перед початком матчу поспілкується з уболівальниками в офіційній фан-зоні Євро-2012 в Донецьку.

Очікується, що в VIP-ложі стадіону "Донбас Арена" буде присутній президент ФК "Шахтар" Рінат Ахметов, президент лондонського "Челсі" Роман Абрамович, президент ПФК ЦСКА (Москва) Євген Гінер, президент Федерації футболу Григорій Суркіс.

На грі також будуть присутні віце-прем'єр - міністр інфраструктури Борис Колесников, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, віце-прем'єр - міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова, генпрокурор Віктор Пшонка, глава СБУ Ігор Калінін, глава адміністрації президента Сергій Льовочкін, секретар РНБО Андрій Клюєв, бізнесмени Вадим Новінський, Володимир Бойко та Сергій Тарута.

У списку запрошених значиться і третій президент Віктор Ющенко.

З англійської сторони будуть присутні посол Великобританії в Україні Лі Тернер, глава Футбольної асоціації Англії Девід Бернштейн, глава ради директорів Європейської асоціації професійних футбольних ліг (ЄПФЛ) сер Девід Річардс, президент англійського клубу "Сток Сіті" Пітер Коатес.

На іншому матчі групи D між збірними Швеції та Франції в Києві очікують почесного президента УЄФА Леннарта Юханссона, главу представництва Європейського союзу в Україні Жозе Мануеля Пінту Тейшейру, а також представників Федерацій футболу Франції та Швеції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування