Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кашшаї про український гол: Ми зрозуміли, що припустилися помилки

П'ятниця, 22 червня 2012, 08:26

Угорський арбітр Віктор Кашшаї визнав, що очолювана ним бригада арбітрів припустилася помитлки, не зарахувавши гол Марко Девіча в матчі Англія-Україна у вівторок.

Про це повідомляє FC-dinamo.kiev.ua з посиланням на офіційний сайт Угорської футбольної федерації.

"Після матчу ми подивилися повтори, і відразу ж зрозуміли, що припустилися помилки", - заявив Кашшаї.

"Ми проаналізували ситуацію, але відповідно до вимог УЄФА, судді не повинні коментувати власні рішення на публіці. У нас дуже невдячна професія, адже ми можемо прийняти 199 правильних рішень, але одна помилка може виявитись фатальною", - додав він.

"Мені важко перенести те, що сталось, адже я знаю, скільки людей вірило в нас. Але не можна змінити те, що вже відбулось. Ми вимушені повернутися додому і повинні визнати, що ми закінчили чемпіонат Європи не так, як планували, оскільки допустили велику помилку", - зазначив Кашшаї.

"Тим не менш, я впевнений, що всі члени моєї команди винесуть урок з цієї невдачі, і в наступному сезоні ми зможемо довести, що все ще залишаємось в авангарді світового суддівства, - додав арбітр.

Як відомо, під час матчу Україна-Англія за вихід у чвертьфінал Євро-2012 Кашшаї не зарахував гол українській збірній, через що Англія перемогла з рахунком 1:0. На думку Девіча, якби гол було зараховано, команда могла б забити ще один і вийти у чвертьфінал.

Також, якби це гол було зараховано і рахунок склав 1:1, наша збірна отримала б на 500 тисяч євро більше.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування