Аваков: Можливо, влада отримає "по нахабній морді" в округах

П'ятниця, 22 червня 2012, 10:58

Арсен Аваков керуватиме виборчою кампанією об'єднаної опозиції в Харківській області з Італії й сподівається перекрити провладні фальсифікації в декількох округах.

Про це голова Харківської облорганізації "Батьківщини" сказав в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.

"Звісно, це дуже важко – на дистанції керувати таким складним процесом. Це вимушений крок. Але складно – не значить нездійсненно", - зазначив Аваков.

"Я дуже добре знаю людей, із якими ми йдемо у виборчий процес. Щодня ми багато комунікуємо за допомогою інтернету. Визначаємо ключові позиції й працюємо. Не цукор, але звикли. Процес пішов", - додав він.

На запитання, чи зможе опозиція запропонувати гідну альтернативу Партії регіонів у Харківській області, якщо в кожному з округів партія влади висуває сильного кандидата, Аваков заявив: "Не треба говорити про сильних кандидатів від влади. Треба говорити про нахрапистий силовий фактор влади на виборах".

"Чесні вибори – не у звичках нинішньої влади. Щоб перемогти, потрібно виграти дуже багато, перекриваючи провладні фальсифікації. Але навіть у цих умовах ми маємо хороші шанси у двох-трьох округах", - сказав він.

"А там подивимося: можливо, влада отримає "по нахабній морді" далеко не в одиничних округах. Це якщо народ повірить, що все це не позбавлене сенсу", - заявив Аваков.

Він шкодує, що влада позбавила його можливості балотуватися по мажоритарному округу. "Я розглядав для себе декілька варіантів мажоритарних округів, - як у Харкові, так і в моєму рідному Чугуєві. Але для мажоритарної виборчої кампанії необхідна особиста присутність", - зазначив екс-губернатор Харківщини

"Я не виключаю, що саме побоювання мати сильного, відомого й популярного (згадаємо результати мерських виборів у Харкові) суперника стало однією з причин відкриття кримінальної справи. "Двоє з Харкова" ( імовірно, Кернес і Добкін, - ред.) просто побоялися, що ставленик Партії регіонів програє мені у відкритому двобої!", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування