Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція запевняє, що депутата до бомби не примішували

П'ятниця, 22 червня 2012, 20:00

Слідство не володіє інформацією щодо участі депутата від НУНС Володимира Ар'єва в будь-яких інцидентах, які сталися на території міста Києва.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю столичної міліції, коментуючи заяву депутата про те, що його пов'язують з людьми, причетними до закладання бомби на набережній в Києві.

"Слідчім відділом Голосіївського райуправління міліції розслідується кримінальна справа за фактом хуліганства, яке мало місце о 23.55 16.06.2012 по вул. Горького", - розповіли в прес-службі.

Реклама:

"Тоді, під час з’ясування дорожньої ситуації, між двома водіями стався інцидент, під час якого один з учасників отримав тілесні ушкодження. Для повного та всебічного з’ясування обставин проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх осіб, які мають причетність до вказаної пригоди", - йдеться в повідомленні.

В міліції уточнили, що "22 червня працівник міліції мав бесіду з особою, яка може володіти інформацією по зазначеній справі".

"Мусимо констатувати, що народний депутат, даними щодо участі якого у вказаному інциденті та у будь-якому іншому інциденті на території міста Києва слідство наразі не володіє, лише вживає заходів по приверненню уваги до власної персони. Чи намагається перешкоджати слідству встановити істину по справі?", - заявили в прес-службі.

ВІДЕО ДНЯ

"Керівництво столичної міліції звертається до шановного народного депутата з проханням, якщо він дійсно володіє інформацією щодо зазначеного інциденту, надати дані слідчому, а якщо ні, не перекручувати об’єктивну інформацію та не використовувати роботу міліції на підвищення власного іміджу", - додали в міліції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування